Regel je reisverzekering met Autoverzekering Buitenland

Als je naar het buitenland op vakantie gaat, regel je bij Autoverzekering Buitenland een aanvullende reisverzekering. In sommige gevallen is het niet nodig. Op de groene kaart vind je alle landen waar jouw auto verzekerd is, mocht je daar schade krijgen of veroorzaken. In de meeste gevallen ben je verzekerd in Europa en alle landen die grenzen aan de Middellandse Zee. Staat een land niet op de groene kaart, dan is jouw auto daar ook niet verzekerd.

Zonder risico naar het buitenland met Autoverzekering Buitenland

Het is een groot risico om door landen te reizen waar jouw auto niet verzekerd is. Stel dat je schade veroorzaakt bij een ander of je krijgt zelf schade aan je auto. Als je niet verzekerd bent in het land waar je schade rijdt, dan moet je alle kosten zelf betalen. Niet verstandig dus. Met Autoverzekering Buitenland sluit je snel en voordelig een aanvullende verzekering af.

Uitstekende service van Autoverzekering Buitenland

Voor vragen of het melden van schade kun je 24 uur per dag, zeven dag per week bij Autoverzekering Buitenland terecht. Bereken vliegensvlug de lage premiekosten die je bij ons zult betalen en sluit gemakkelijk op de website van Autoverzekering Buitenland een autoverzekering af.